Wekelijkse Box-office resultaten Skyfall

Dit weekend heeft Skyfall wederom goed gepresteerd in de Noord-Amerikaanse bioscopen met een geschatte opbrengst van $11 miljoen. Het totaal van Skyfall komt nu op $261,6 miljoen dollar te staan. En wat natuurlijk nog knapper is, Skyfall was dit weekend weer op de eerste plek te vinden. Het gebeurt niet vaak dat een film weer zijn weg omhoog vindt in de box-office lijsten.

Buiten Noord-Amerika deed Skyfall ook weer goede zaken en bracht een geschatte $20,3 miljoen dollar op waarmee het totaal nu op $918,2 miljoen komt te staan. In Groot-Brittanië is Skyfall de film die heeft meeste geld OOIT in het laatje gebracht heeft en verslaat hiermee onder andere Titanic, Avatar en het laatste avontuur van Harry Potter.

Dit is waarschijnlijk wel het laatste weekend dat Skyfall nog een aardig bedrag op kan brengen aangezien volgend weekend het eerste deel van de Hobbit trilogie wereldwijd in première gaat. Aan de andere kant is Skyfall wel een heel ander soort film en wellicht een oplossing voor de bioscoopgangers die niet van fantasy houden.

 

Bron: Boxoffice Guru