Bond nog steeds kaskraker

Het zijn nog schattingen en de cijfers van MGM zijn nog niet vrijgegeven (die van Sony al wel), maar ook dit weekend scoorde Skyfall weer erg goed. In Noord-Amerika bracht de film $36 miljoen op. En wat eigenlijk nog knapper is, doordeweeks doet de film het net zo goed als de week ervoor (ongeveer dan). Het totaal staat nu op $221,7 miljoen. Als de mond op mond reclame zo goed blijft gaan kan zelfs de grens van $300 miljoen gehaald worden!

Buiten Amerika deed Skyfall het ook weer erg goed en bracht $41,3 miljoen op. In Australië ging de film in première en genereerde een recordbedrag van $12,5 miljoen.

Het totaal komt nu al op $790 miljoen te staan. Even ter vergelijk: Casino Royale en diens opvolger Quantum of Solace brachten respectievelijk $594,2 en $586,1 op waarmee Skyfall dus de meest succesvolle film is met Craig als Bond. Sterker nog het is het hoogste bedrag ooit binnengebracht door een Bondfilm.

Skyfall komt op de gecorrigeerde boxoffice resultaten op de derde plek te staan, achter Thunderball en Goldfinger. Bond heeft het dus in jaren niet meer zo goed gedaan!

 

Bron: Boxoffice Guru