Bond in concert

James Bond staat dit jaar natuurlijk in het teken van de nieuwste Bondfilm Skyfall en het feit dat deze succesvolle franchise al 50 jaar bestaat.

Maar er kan gerust gezegd worden dat er ook op andere vlakken aandacht besteed wordt aan het fenomeen Bond. Zo brengt de band DenBoschZingt een ode aan de muziek van James Bond!

 

Officieel persbericht

Dress to kill, want zaterdag 31 maart zet Den Bosch Zingt … de spotlights op Special Agent 007. Jazeker, Bond … James Bond.

Het belooft een theatraal avondje uit te worden, met de geweldige Den Bosch zingt … Band, of moeten we orkest zeggen, met maar liefst 5 blazers! En met natuurlijk de enthousiaste zangers en zangeressen. We nemen u mee naar een wereld van muziek, intriges, spionage en glamour. Geniet van de beste filmmuziek: Goldfinger, Diamonds are forever, Live and let die, A view to a kill en dat allemaal For your eyes only!

Haal uw smoking of long dress uit de kast en kom genieten van een zinderende avond uit, met een lekker hapje en een Martini, shaken, not stirred!

Wilt u dit spektakel niet missen? Reserveer dan uw kaartjes alvast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..